Rendelés az Amazonról – lépésről lépésre

0.

Ha még nem rendelkezel felhasználói fiókkal, akkor először regisztrálj az Amazon oldalán. Instrukciókat itt találsz.
Ha már regisztráltál, jelentkezz be az Amazon.co.uk oldalon.

Ha esetleg már rendeltél is korábban és ismered a járást, akkor itt érdemes kezdened:
Amazon_napi_akciok

1.

Válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket és rakd a kosárba a jobb oldalon található „Add to Basket” gomb segítségével.

Amazon_rendeles_1_lepes

 

2.

Amennyiben csak ezt az egy terméket szeretnéd megrendelni, úgy a következő oldalon kattints a „Proceed to checkout” gombra.

Amazon_rendeles_2_lepes

3.

A szállítási / fizetési folyamat indítása előtt ismét meg kell adnod a jelszavad. Válaszd ki az „I am a returning customer…” opciót és add meg a jelszavad, majd kattints a „Sign in using our secure server” gombra.

Amazon_rendeles_3_lepes

4.

A következő oldalon meg kell adnod a szállítási címed. Töltsd ki a szükséges mezőket, add meg kinek a nevére menjen a csomag, utca, házszámot, várost, irányítószámot, országot és egy telefonszámot. Ha megvan minden, kattints a „Continue” (Tovább) gombra.

Amazon_rendeles_4_lepes

5.

A következő oldalon van lehetőséged több szállítási címet is felvenni. Ettől most eltekintünk, kattints a „Dispatch to this address” (Szállítás erre a címre) gombra.

Amazon_rendeles_5_lepes

6.

Válaszd ki a szállítás módját – Standard (3-10 nap átfutással) és kattints a „Continue” (Tovább) gombra.

Amazon_rendeles_6_lepes

7.

A rendelés elküldése előtt meg kell adnod a fizetésre használt bankkártya adatait. Kattints az „Add new card” (Új bankkártya hozzáadása) gombra, és írd be a bankkártya számát, a kártyára írt nevet és lejárati dátumot (hónap / év) majd kattints a jobb sarokban a „Continue” (Tovább) gombra.

Amazon_rendeles_7_lepes

Amazon_rendeles_8_lepes

8.

Ezen a képernyőn kell megadnod a számlázási címet. Ha a számlázási cím azonos a szállítási címmel, kattints a „Use this address” (Használd ezt a címet) gombra.

Amazon_rendeles_9_lepes

9.

A rendelés elküldése előtt ezen a képernyőn áttekintheted a korábban megadott adatokat. A szállítási cím, szállítási- és fizetési mód itt még megváltoztatható. Jobb oldalon látható a rendelés végösszege szállítással együtt.

Amazon_rendeles_10_lepes
A rendelés leadásához kattints a „Place your order” (Rendelés leadása) gombra.

 

9+1

És hogy mit érdemes rendelni az Amazonról? Ötletekért nézz szét itt:

 

AMAZON_Akciokereso_BLURAY AMAZON_Akciokereso_DVDAMAZON_Akciokereso_CipokAMAZON_Akciokereso_Kert AMAZON_Akciokereso_SzepsegapolasAMAZON_Akciokereso_Fotos_kellekekAMAZON_Akciokereso_Iroda Amazon_kedvezmenyes_szorakoztato_elektronikaAmazon_kedvezmenyes_fenykepezogepek